Advokatas Algirdas Bauža

Advokatas Klaipėdoje

Temos

Luisos Hay (Louise Hay) tezės

Luisos Hay (Louise Hay) tezės

1. Liaukitės kritikavę. Kritika niekada nieko nekeičia. Kai kritikuojate save, jūsų permainos negatyvios. Kai save palaikote – jūs keičiatės į gerąją pusę.

2. Liaukitės save gąsdinę. Liaukitės terorizavęsi savo pačių mintimis. Tai siaubingas gyvenimo būdas. Tuojau pat pereikite nuo jus bauginančių minčių prie malonių.

3. Būkite kilniadvasiški ir kantrūs. Būkite kilniadvasiški sau. Būkite sau geri. Būkite kantrūs sau, kai mokotės mąstyti naujai. Elkitės su savimi kaip su žmogumi, kurį išties mylite.

4. Būkite geri savo protui. Nekęsti savęs – tai nekęsti savo minčių. Neverta. Verčiau jas pakeiskite.

5. Girkite save. Kritika žudo dvasią. Pagyrimas ją stiprina. Girkite save kuo daužniau. Sakykite sau, kaip puikiai jūs susitvarkote su bet kuria smulkmena.

6. Palaikykite save. Raskite būdų save pažvalinti. Kreipkitės į draugus ir leiskite jiems padėti. Visiškai natūralu paprašyti pagalbos, kai esi jos reikalingas.

7. Žvelkite su meile į savo trūkumus. Supraskite, susikūrėte juos patys – norėdami patenkinti tam tikrus savo poreikius. Dabar jūs ieškote naujų, pozityvių, būdų jiems patenkinti. Taigi švelniai atsikratykite senų negatyvių elgesio stereotipų.

8. Rūpinkitės savo kūnu. Išmokite tinkamai maitintis. Koks maistas būtinas, kad jūsų kūnas gautų energijos gyvybingumui palaikyti? Išmokite fizinių pratimų. Kurie iš jų teikia malonumo? Švelniai mylėkite ir gerbkite šventovę, kurioje gyvenate.

9. Dirbkite su veidrodžiu. Dažniau žiūrėkite sau į akis. Reikškite savo jausmus sau. Žiūrėdami į veidrodį, atleiskite sau. Žiūrėdami į veidrodį, pasikalbėkite su savo tėvais ir jiems atleiskite. Bent kartą per dieną sau pasakykite: „Aš myliu. Dabar aš tikrai tave myliu.“

10.Pradėkite tuojau pat. Nelaukite, kol reikalai susitvarkys patys, kol jūs palieknėsite, kol rasite naują darbą arba užmegsite naują ryšį. Pradėkite dabar ir darykite, kas nuo jūsų priklauso.